Jan & Contact

HomeJan & Contact

Ik ben gefascineerd door boeken: hoe het schrijven ervan je helpt, en dus ook anderen. Dat heb ik aan den lijve ondervonden.

Met SCHRIJFVRIJER wil ik meehelpen aan de schrijfdromen van anderen.

Zelf was ik nooit van plan schrijver te worden, maar de dood van mijn moeder op jonge leeftijd drukte me met mijn neus op de feiten: ‘als een mens zo jong kan sterven, dan wil ik mijn tijd zinvol doorbrengen en tegelijkertijd betekenisvol zijn voor anderen.’

Ik lees je graag en help je verder.

 

Contact: info@schrijfvrijer.nl | 0031(6)23641813

 

Omdat ik gefascineerd ben door boeken, schrijf ik ze natuurlijk ook zelf: In 2011 verscheen mijn debuut: De verzonken jongen. Het boek won De Bronzen Uil 2011 en de Prijs Letterkunde West-Vlaanderen 2012. Dat boek was mijn redding.

Mijn tweede roman, Meester Mitraillette, verscheen in februari 2014. Tot mijn grote ontroering werd de roman door het DWDD-boekverkoperspanel verkozen tot Boek van de Maand. Het werd een bestseller. Vele lezers mailden me hoe ze ervan hadden genoten.

De man die haast had zag het daglicht in februari 2015, ook als luisterboek door mezelf ingelezen. Het boek won de Zeeuwse Boekenprijs 2015.

In april 2017 werd mijn vierde roman De Drager gepubliceerd en in 2019 Jagersmaan. Op 30 mei 2023 verscheen mijn nieuwste: Mauk.

Mauk won de Boekenbon Literatuurprijs 2023.

Alle boeken hielpen anderen en mij, zoals alleen waarachtige verhalen dat kunnen.

ONTDEK DE BOEKEN

image
https://www.schrijfvrijer.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.schrijfvrijer.nl/
#ffffff
style1
paged
Loading posts...
/home/schrijfvrijer/domains/schrijfvrijer.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off